CA

El públic torna a l’estadi per al play-off!!

Les entrades ja estan a la venda.

El públic tornarà a Montilivi quan l’equip més el necessita! Les autoritats sanitàries i esportives acaben d’autoritzar finalment la presència d’aficionats en els camps on es disputen els partits de les semifinals dels play-off d’ascens a Primera Divisió. La xifra de públic estarà limitada a 1.500 persones.

D’aquesta manera exclusivament els Socis del Girona podran accedir aquest dimecres a Montilivi (21h.) per donar suport a l’equip en el partit d’anada de la semifinals de play-off entre el Girona i l’Almería. 

Lamentablement degut al poc marge de temps amb el qual el Ministerio de Sanidad ha autoritzat la presència de públic, el Club ha hagut de renunciar al procés d’agrupament i d’un sorteig en cas d’excés de demanda. Finalment s’ha optat per la venda directa, que operativament era la única opció viable.

QUI PODRÀ ACCEDIR A LA COMPRA D’ENTRADES?

 

TOTS ELS SOCIS (ABONATS I NO ABONATS)

*  La venda es farà en dos trams:

1) A partir de les 15:30h. començarà la venda exclusiva per ABONATS (als que es destinarà el 90% de l'aforament disponible)

2) A partir de les 16:30h. s’obrirà la venda per la resta de Socis (ABONATS I NO ABONATS)

ON ES PODEN COMPRAR LES ENTRADES?

Les entrades ja es poden comprar a través de l’enllaç: ENTRADES 

COM REBRÀ LES ENTRADES EL COMPRADOR?

Els compradors rebran l’entrada al seu correu electrònic.

PREUS DE LES ENTRADES

Gols Nord i Sud 10 euros
Gols Nord i Sud Laterals 12,50 euros
Preferents Superior i Lateral 15 euros
Preferent Central 16 euros
Preferent Coberta 17,50 euros
Tribuna Alta 20 euros

  -Els partits de play-off no estan inclosos en l’abonament de temporada. També aprofitem per recordar-vos que ja està actiu el procés de compensació dels abonaments

Degut al poc marge de temps amb el que s’ha comunicat al Girona l’obertura de l’estadi al públic, el Club ha decidit reduir al 50% els preus previstos inicialment.