Skip to main content
CA
Descomptes Exclusius

Els Socis menors de 6 anys ja poden demanar entrades gratuïtes per als partits de Montilivi

A partir d’avui ja es poden realitzar peticions d’entrades per a Socis Infantils per al partit contra el Deportivo Alavés, del proper 12 de gener (18:30h).

Les entrades gratuïtes per a Socis Infantils son un dels avantatges dels que disposen els posseïdors del Carnet de Soci 2019 que tinguin menys de 6 anys. Així doncs aquest carnet, que té un preu de només 10€, ofereix la possibilitat de demanar una entrada de seient lliure per als socis menors de 6 anys. Aquesta entrada no assigna un seient i per tant implica que la nena o nen que entri amb ell haurà de seure sobre l’adult que l’acompanya.

A l’hora de realitzar la petició, que actualment es pot fer al final d’aquesta pàgina, s’ha d’especificar qui és el soci sol·licitant (que haurà de ser el menor de 6 anys), quin adult l’acompanya (que haurà de ser abonat o tenir una entrada vàlida per a aquell partit) i seleccionar de quina zona del camp desitja l’entrada.

L’entrada gratuïta és personal i intransferible, destinada només al Soci del Girona FC que la demani i s’entregarà a les taquilles el mateix dia de partit amb la presència física de la nena o el nen i la presentació del Carnet de Soci o DNI corresponent. En cap cas es podrà entregar una entrada a cap persona que no sigui l’acreditada com a l’adult responsable d’aquell menor. 

Les entrades destinades a aquest fi son limitades per a cada partit i s’assignaran procurant repartir aquest benefici entre el màxim nombre possible de socis per a que tants com sigui possible puguin gaudir d’una visita a Montilivi. Un cop assignades les entrades s’avisarà mitjançant correu electrònic o SMS a aquells que hagin sigut seleccionats i se’ls informarà de com es recullen aquestes entrades.