Skip to main content
CA

Entrades per a l'Atlético-Girona

Costaran 40 euros amb prioritat per als socis

Les entrades per al partit Atlético de Madrid-Girona FC, corresponent a la  Jornada 8 de LaLiga Santander, es posaran a la venda demà a partir de les 10 el matí, amb prioritat per a socis. El partit es jugarà dissabte 8 d’octubre a les 16:15h. de la tarda, al Cívitas Metropolitano.

Els Socis que vulguin comprar una d’aquestes entrades (una per soci), que costaran 40 euros, s’hauran d’inscriure (fent constar núm de ID, noms i cognoms, email i telèfon) en el formulari següent: https://www.gironafc.cat/entrades-visitant

El Club disposa de 400 entrades i les assignarà per sorteig en cas d’haver més peticions que entrades disponibles. El termini per inscriure’s finalitzarà dilluns 3 d’octubre a les 12 del migdia.

Els Socis podran recollir i pagar la seva entrada a la botiga oficial del Club. El període per pagar-les i recollir-les acaba dimarts 4 a les 8 del vespre.

Venda al públic general

Si no s’han exhaurit, es posaran a la venda el dimecres 5 a les 9 del matí . En aquesta fase, cada persona podrà comprar un màxim de 2 entrades. La venda acabarà el dijous 6 d’octubre a les 3 de la tarda.

FORMULARI ENTRADES