Exhibició històrica del Girona a Montilivi

Els blanc-i-vermells golegen a l’Almeria en una nit inoblidable

El Girona exhibeix potencial ofensiu en un partit immillorable a Montilivi. Castellanos, Tsygankov, Riquelme, Javi Hernández, Iván Martín i Stuani són els golejadors d’un Girona que ha superat en absolutament tot a l’Almeria i que ha fet botar i gaudir, de valent, el públic de Montilivi.

La primera part ha estat d’un nivell altíssim pel bàndol blanc-i-vermell. Castellanos ha obert la llauna amb el cap rematant una gran centrada d’Arnau al minut 8. Passada la mitja hora de joc, Tsygankov s’ha estrenat amb el Girona aprofitant una pilota morta de Riquelme. El propi Riquelme ha fet el tercer un minut més tard en una ràpida acció dels gironins. Just abans del descans, Javi Hernández ha aprofitat una deixada de taló de Tsygankov per fer el 4-0.

A la represa, el Girona ha seguit buscant la porteria de Fernando, però els visitants han reaccionat amb el gol de Ramazani. Míchel ha fet debutar Artero a Primera Divisió, poc abans de que Iván Martín i Stuani, en les primeres pilotes que han tocat, fessin el cinquè i sisè gol blanc-i-vermell, respectivament. Al final, El Bilal ha col·locat el definitiu 6-2 al marcador.

Nit històrica a Montilivi en una descomunal exhibició de potencial ofensiu del Girona de Míchel. Els blanc-i-vermells sumen ja vint-i-set punts i, a falta de la resta de la jornada, es situen amb set punts d’avantatge sobre la zona de descens.