Èxit de la trobada empresarial del Girona FC

Més de 40 empresaris i directius van participar en l’esdeveniment, que duia per títol “Converses de futbol i de negocis”

La trobada empresarial organitzada pel Girona FC coincidint amb el partit contra el FC Barcelona va comptar amb una important representació dels diversos sectors del teixit empresarial. Més de 40 propietaris i directius de companyies catalanes van participar en la trobada, que va tenir lloc al Castell de Sant Gregori.

L’esdeveniment, sota el títol “Converses de futbol i de negocis”, va estar liderat per Ferran Soriano, Director Executiu del City Football Group; Marcelo Claure i Pere Guardiola, accionistes del Girona; Delfí Geli, president i Ignasi Mas-Bagà, director general del Club.

L’agenda de la jornada va començar amb una ponència sobre patrocini esportiu en els clubs de futbol a càrrec d’Esteve Calzada, director comercial del City Football Group. Calzada va mostrar als assistents casos d’èxit de diverses companyies relacionades amb l’esponsorització en la indústria futbolística.

Tot seguit, els participants es van reunir en grups reduïts que els va permetre escoltar de primera mà l’experiència personal i empresarial de cadascun dels accionistes del Club.

Un cop finalitzada aquesta sessió de treball i abans del trasllat a Montilivi per presenciar el partit, els assistents van participar del dinar de directives amb els representants del FC Barcelona.