Skip to main content
CA

Èxit del partit dels abonats

Montilivi va acollir un triangular amb 45 afortunats en el sorteig per haver assistit als 15 primers partits de lliga

Montilivi ha estat escenari recentment d'una jornada especial plena d'emoció i diversió. Els abonats afortunats que van ser seleccionats en el sorteig per haver assistit als 15 primers partits de Lliga van tenir l'oportunitat única de participar en un triangular que va deixar records inesborrables.

El triangular, disputat entre tres equips formats per abonats del club, va ser un èxit rotund. L'ambient festiu es respirava des de les graderies fins al camp, on els participants van mostrar un gran esperit esportiu i una passió contagiosa pel futbol. Els equips, formats per un total de 45 abonats, van demostrar un gran nivell de joc, en sis partits que van deixar moments de gran qualitat que van aixecar els aplaudiments dels espectadors. 

Els participants van rebre com a obsequi una equipació oficial per a cada un d’ells. Per culminar la jornada, es van sortejar les 10 samarretes oficials del Girona signades pels jugadors, un premi molt esperat que va posar el colofó a un dia inoblidable.

El Girona FC ha demostrat, una vegada més, que la seva força resideix en el suport de la seva afició, premiant la seva fidelitat i convertint-los en protagonistes d'una jornada que quedarà per sempre en la memòria de tots els participants.