Skip to main content
CA

Final de curs del Campus d’Estiu 2019 del Girona

Els nens i nenes s’han desplaçat aquest dimecres a La Vinya per veure un entrenament del primer equip i rebre els diplomes del Campus.

Més de cinc-cents nens i nenes, del total de nou-cents que han participat al Campus d’Estiu del Girona, s’han desplaçat avui dimecres a La Vinya per veure un entrenament del primer equip i celebrar plegats el final de curs. Després de la sessió preparatòria, ha arribat el moment més il·lusionant per la mainada. Els participants del Campus han baixat a la gespa i han pogut conèixer els seus ídols, fer-se fotos amb ells i signar autògrafs. Tot seguit el president Delfí Geli els ha lliurat els diplomes que acrediten la seva participació en el Campus blanc-i-vermell.

Un Campus amb sis seus

A banda de les seus de Torres de Palau de Girona, la ciutat esportiva de Blanes i el Camp Municipal de Platja d'Aro, el Campus ha comptat aquest any amb tres seus més: el Camp Municipal de Peralada, la Zona Esportiva Municipal La Bóbila-Pinetons de Cerdanyola i el Camp Municipal de Futbol de Centelles.

Sota la direcció tècnica-esportiva de Carles Planchart, entrenador assistent del Manchester City, i de Jordi Guerrero, exentrenador del Girona FC, nou-cents nens i nenes d’entre 5 i 15 anys han pogut gaudir de l’aprenentatge i millora del futbol tant de manera individual com col·lectiva, alhora que han dut a terme altres activitats lúdiques.