Skip to main content
CA

Girona FC i Espinelves, l'inici d'una amistat nadalenca

La població gironina d'Espinelves, coneguda per la seva fira de l'avet, ha cedit al Girona l'arbre de Nadal per Montilivi

L'arbre de Nadal de Montilivi, cedit per l'Ajuntament d'Espinelves, és la primera pedra d'una relació que es veurà enfortida durant les festes de nadal dels anys vinents. Aquesta és una mostra més que el Girona FC està compromès amb les entitats de la província de Girona i les tradicions catalanes. 

El president del Girona, Delfí Geli, ha volgut agraïr a l'ajuntament d'Espinelves per la predisposició en col·laborar amb la iniciativa: "Estem molt contents que l'ajuntament d'Espinelves i les entitats de la província es vulguin vincular cada vegada més amb el club. Estem contents per tenir el tradicional avet d'Espinelves a Montilivi, un arbre de la nostra terra".

L'alcalde d'Espinelves, Joan Manuel Claveria i Regales, declarava després de l'encesa de l'Arbre de Nadal que "ens agradaria donar les gràcies al Girona per haver pensat en Espinelves. Ens omple de goig i alegria poder col·laborar amb la primera entitat esportiva de la província. Esperem que aquest sigui l'inici d'una gran amistat".

Espinelves, conegut per la seva tradicional fira de l'avet

Espinelves és un poble de la comarca d´Osona, però pertanyent a la demarcació de Girona. És popular pel seu entorn natural, la seva església romànica i la seva peculiar especialitat en avets de Nadal. Espinelves està situat dins del bosc més gran de Catalunya, a la zona del Montseny-Guilleries, en plena muntanya i prop del mar. El paisatge, que conjuga totes les tonalitats del verd, complementa tota la suma d’elements que fan d’aquest lloc un paradís pel visitant.