Skip to main content
CA

Girona - Osasuna; entrades ja a la venda

El partit no està inclòs en l'abonament de temporada però tindrà preus a partir de 7€ per als Socis. Gratuït per als Socis menors de 10 anys que sol·licitin entrada.

El Girona, classificat per als 1/16 de final de la Copa del Rei, s’enfrontarà a l’Osasuna. L’eliminatòria, que es disputa a partit únic, tindrà lloc a Montilivi el dijous 6 de gener a les 16h.

SOCIS ABONATS I SOCIS NO ABONATS

El partit no està inclòs en l'abonament de temporada per tant els Abonats hauran de comprar entrada per accedir a l’estadi.

Tots els Socis (Abonats i No Abonats) gaudiran d’un període prioritari de compra d'entrades amb descompte fins al dimarts 21 de desembre a les 17h. Passat aquest període de compra exclusiva, els Socis seguiran gaudint del descompte del 30%.

SOCIS MENORS DE 10 ANYS, GRATUÏT

Els Socis de fins a 10 anys poden obtenir una entrada sense cost per al partit. El tutor legal haurà de sol·licitar l'entrada omplint el formulari que trobaran accedint a aquest enllaç. La sol·licitud serà validada sempre que l'adult que acompanyi el menor disposi d'una entrada en el mateix sector de l'entrada infantil sol·licitada. L'entrada s'enviarà per correu electrònic els dies previs al partit. 

PÚBLIC EN GENERAL:

La venda d’entrades per al públic en general s’activarà el dimarts 21 de desembre a partir de les 17h.

PREUS

Públic General

Socis
(30% de descompte)
Gols 10 € 7 €
Gol Lateral 12 € 8,4 €
Preferent 15 € 10,5 €
Preferent Central  17 € 11,9 €
Preferent Cobert 20 €  14 €
Tribuna Inferior 23 € 16,1 €
Tribuna Superior 25 € 17,5 €

Per activar el preu de Soci, s'ha d'introduir el PIN i ID durant el procés de compra online.

 

   COMPRAR    

 

Important: Els Socis que tinguin algun rebut pendent amb el Club no podran gaudir de la venda exclusiva ni el descompte.