Skip to main content
CA

"Guanyar al Bernabéu ens donaria un reconeixement mundial"

Roda de premsa de Míchel Sánchez, prèvia al partit contra el Real Madrid

“Veurem si Dovbyk arriba per al partit. “Jugarem sense Blind ni Yangel com hem jugat sense Dovbyk, Aleix o David. Són dues baixes molt importants, però estem preparats per competir el partit del dissabte. Arribar al Bernabéu amb aquestes circumstàncies és un somni”.

“Considero que la meva sanció és desproporcionada. L’accepto i ja està per que vaig protestar però ja està. El Club ha fet el que havia de fer”.

“Per nosaltres és un partit molt important però hem d’anar partit a partit. El nostre somni és anar a Europa. El nostre objectiu no és lluitar per la lliga però és veritat que si guanyem serem líders. L’equip arriba en un moment espectacular”.

“He preparat el partit amb normalitat. És un partit que hem de gaudir i tenir una mentalitat de saber que tocarà patir a nivell defensiu. El Madrid és el millor equip de la Lliga amb duels. En atac tenen una circulació espectacular”.

“Estic convençut que farem un partidàs. És veritat que tenen baixes en la posició de centrals però tenen una gran plantilla i un entrenador amb molta experiència. M’espero un Madrid dificilíssim i segur que haurem de patir. Per guanyar haurem de fer un partit perfecte i que ells no estiguin al seu nivell”.

“Tenia esperança que no em sancionessin. L’àrbitre del dissabte tindrà pressió, com els jugadors, i tant ell com nosaltres hem d’estar preparats. Munuera és internacional i no tinc cap por”.

“Guanyar al Bernabéu ens donaria un reconeixement espectacular a nivell mundial. Seria fer història. Sortir d’allà líders seria única, però no serem candidats a guanyar la lliga per guanyar al Bernabéu. Queden moltes jornades. Per nosaltres cada partit és molt difícil”.

“Podem guanyar qualsevol rival però he analitzat el Real Madrid i se de la dificultat. El Madrid és el gran favorit”.