CA

"Hem fet una primera volta històrica

Roda de premsa del director esportiu Quique Cárcel

“Ha estat un mercat diferent per on estem. És una primera volta històrica. Volia veure com reaccionava l’equip. Hem patit a nivell defensiu i això ens ha fet buscar solucions. Si podíem volíem firmar un mig, fer sortir Ibra i buscar un central”.

“Estem molt contents amb la plantilla que tenim. No volíem que sortís ningú però hi ha hagut jugadors que han tingut un mes de gener complicat”.

“Hem estat treballant moltes coses però pensant en el futur, no per aquests cinc mesos. Qualsevol que hagués vingut no hauria tingut moltes oportunitats per que l’equip està molt bé”.

“Hem de donar molt valor al que vam fer a l’estiu. Confiem molt en aquesta plantilla”.

“La idea era firmar un pivot però no vam arribar a cap acord per als dos o tres que teníem com a objectiu”.

“Oriol Romeu era un jugador important però ara està al Barça. Si algun dia podem recuperar-lo, ens agradaria però hi ha una normativa que ho fa impossible ara. A més, creiem que el Barça no estava disposat a deixar-lo sortir tampoc”.

“Miguel i Blind poden jugar de lateral esquerra. Han jugat més del 90% dels minuts. Si jo ara porto un lateral no el veurem jugar en condicions normals. Era un bon moment per fitxar de futur, però no ha sortit. Creiem en les solucions pròpies de l’equip”.

“Tenim alternatives i preferim no gastar uns diners que necessitarem a l’estiu per fer noves inversions”.

“Quan acabi la temporada haurem de tornar a fer un reset. Veurem on serem quan acabi la lliga. Si anem a Europa serà molt atractiu per molts jugadors. Si que és cert que hi haurà situacions de mercat davant les quals no podrem fer res”.

“Si haguéssim passat ronda de Copa, segur que haguéssim fet alguna incorporació”.