Skip to main content
CA

Injecció de 3,8 milions d’euros al Girona FC

TVSE Futbol, accionista majoritària del Girona FC, aportarà 3,8 milions d’euros al Girona FC SAD, a través d’un préstec participatiu, per que l’entitat pugui reequilibrar el seu patrimoni net.

TVSE Futbol, accionista majoritària del Girona FC, aportarà 3,8 milions d’euros al Girona FC SAD, a través d’un préstec participatiu, per que l’entitat pugui reequilibrar el seu patrimoni net. La mesura l’ha aprovat aquest vespre la Junta General Extraordinària d’accionistes, convocada conjuntament amb la Junta General Ordinària. En aquesta, s’han aprovat també els comptes relatius a la temporada 2014-2015, que es va tancar amb un resultat d’explotació positiu de 128.740 €. El resultat final de l’exercici és de 765.816 €, com a conseqüència, majoritàriament, per la quita dels acords del conveni de creditors.

El president del Consell d’Administració i director general del club, Ignasi Mas-Bagà, ha explicat que per aquesta temporada ja s’ha registrat un increment dels ingressos tant pel que fa a drets televisius, com per abonaments, així com en publicitat i patrocinis en que s’ha passat de 193.918 € la temporada passada a 485.400 a 31 d’octubre d’aquest any.

Pel que fa al nombre d’abonats, aquesta temporada s’ha registrat un creixement del 9,3% respecte a la xifra de l’any passat en les mateixes dates, passant de 4.722 a 5.213 abonats. Un increment també positiu per als comptes de l’entitat que, arran de la reorganització de les categories dels carnets, ha ingressat 592.187 € per aquesta partida, un 47% més que la temporada passada.

El màxim responsable del Consell ha fet un repàs a l’evolució de l’entitat des que TVSE Futbol es va fer càrrec del club. Així, s’han estabilitzat els pagaments corrents i s’han reestructurat els deutes més importants a llarg termini. Fora de l’aspecte econòmic, s’ha dotat de més recursos al futbol base, amb la contractació d’un secretari tècnic i un responsable de metodologia, s’ha llançat la campanya d’abonats i s’ha creat la nova àrea VIP Damm per a llotges d’empresa. El club ha iniciat també el projecte de Ciutat esportiva, definint les necessitats i començant la recerca de terrenys per al seu emplaçament, entre d’altres.