Skip to main content
CA
primer equip

La plaça Independència s’omple per la presentació del Girona

Centenars d’aficionats blanc-i-vermells han participat en aquest acte que dóna el tret de sortida a la temporada 2016-2017.

Entusiasme. Aquesta és la paraula que defineix la presentació oficial de l’equip que avui ha tingut lloc en una plaça Independència plena de gom a gom. Centenars d’aficionats, molts d’ells amb la samarreta de l’equip, no ha parat de celebrar la presència dels ídols blanc-i-vermells.

L’esdeveniment ha començat amb unes paraules del president del Girona, Delfí Geli, el qual ha explicat que “una temporada més el Girona forma part del futbol professional i això ens aporta experiència, maduresa i també més entusiasme que mai. Toquem de peus a terra i som conscients de les grans dificultats de la categoria però alhora som ambiciosos. Ho hem de ser si volem aspirar a fites importants”. També ha destacat el paper de l’afició: “voldria que fóssiu ambaixadors del club. Necessitem que ens ajudeu a fer créixer la nostra massa social, la família blanc-i-vermella, de la que en formeu part”. Tot seguit ha intervingut la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Isabel Muradàs, la qual ha demanat a tots els aficionats que el més important és que “cada partit ompliu Montilivi i animeu de manera incansable a l’equip”.

Una vegada han finalitzat els parlaments ha arribat el moment més esperat pel públic. Un a un han anat pujant tots els protagonistes blanc-i-vermells: utillers, fisios, recuperadors, delegat, cos tècnic amb un aclamat Pablo Machín, i finalment els futbolistes que han estats rebuts amb forts aplaudiments.

 Fet això ha estat l’hora de les intervencions d’Eloi Amagat i Pablo Machín. El migcampista i l’entrenador han coincidit en agrair el suport i la fidelitat dels aficionats. El tècnic blanc-i-vermell ha afegit també “que la gent no esperi a venir a Montilivi quan ja s’han jugat trenta partits. Els necessitem des de bon principi”.

A la part final de l’acte els jugadors han llançat obsequis al públic –pilotes i samarretes- i s’han fet una espectacular fotografia amb tota l’afició. En acabar la presentació futbolistes i cos tècnic han compartit molts minuts amb l’afició signant autògrafs i fent-se fotografies.