Skip to main content
CA

Leo Boeck i el Girona FC reforcen la seva relació

L’empresa catalana especialista en l’elaboració de salsitxes alemanyes i del país, i hamburgueses, ha renovat com a partner gastronòmic del club.

Serà la tercera temporada que Leo Boeck i el Girona FC seguiran treballant de la mà. L’acord consolida la relació entre les dues entitats i seguirà permetent gaudir dels productes de Leo Boeck a l’estadi Montilivi, quan la situació sanitària permeti l’obertura dels estadis al públic.

Com a Frankfurt Oficial del Girona FC, els socis del club seguiran gaudint de promocions especials periòdiques tal i com ha succeït des que Leo Boeck esdevingués partner del club.

Sobre Leo Boeck

Leo Boeck, amb seu a Montcada i Reixac, és una referència al sector i des de 1927 ofereix als seus clients els millors productes basats en uns ingredients de màxima qualitat, des de salsitxes d’estil alemany i del país, hamburgueses i les millors salses per acompanyar-les.

L’empresa catalana utilitza els millors productes de la terra, la maquinària més moderna i les receptes originals per a elaborar productes gourmet amb la màxima qualitat.

Des de fa dos anys estan presents a la ciutat de Girona amb un local en ple centre de la ciutat, a la Plaça de la Independència.