CA

Més de 50 empreses participen al Partners Forum del Girona FC

Representants de més de 50 empreses van participar ahir dijous en una nova edició del Partners Forum, la trobada empresarial que organitza el Girona i en la que es reuneixen els esponsors del Club.

L’esdeveniment va començar d’una manera ben lúdica; amb un torneig triangular a Montilivi, per posteriorment traslladar-se al Castell de Sant Gregori on van tenir lloc una sèrie de ponències la primera de les quals, sota el títol “Status General Girona FC”, a càrrec del Director General del Club, Ignasi Mas-Bagà. Després va ser el torn d’Òscar Camps, fundador d’Open Arms, el qual va explicar el treball que desenvolupa aquesta ONG centrada en el rescat d’immigrants a la Mediterrània. A aquesta la va seguir una altra sessió, en aquest cas d’Aran Navarro, Director Comercial i de Màrqueting del Club titulada “Impacte i creixement de la marca de Girona FC”. Tot seguit va ser el torn de Jordi Claparols, Director de Projectes de Gosbi amb “Gosbi i Girona FC, una simbiosi exitosa”. Aran Navarro va tornar a intervenir amb “Oportunitats de negoci” i Gard Valckx, Business Development Manager de Bundeling, i Àlex Torremorell, Partnerships Operations Manager, amb “Novetats de l’APP del Business Club”. Les sessions es van tancar amb les entrevistes que el periodista Albert Bassas va fer als jugadors Taty Castellanos, Paulo Gazzaniga i Oriol Romeu.

Els Partners Forum va continuar amb un sopar i es va cloure amb el lliurament d’una sèrie de premis. Aquests reconeixements van ser per (Grup El Corte Inglés) “Viatja amb l'equip al Bernabéu”; (PUMA) “Botiga Oficial” i (Gosbi) “La Canya, gos oficial del Girona”.

D’altra banda, un jurat format per patrocinadors, va premiar als millors jugadors de la temporada: Millor porter/defensa: Gazzaniga; Millor migcampista: Oriol Romeu i Millor davanter: Castellanos.