Skip to main content
CA

Montilivi acollirà actuacions del Festival Strenes

La Pegatina s’estrenarà en el partit contra el Deportivo. El certamen oferirà descomptes als concerts per als socis del club

Montilivi serà escenari de diverses actuacions del Festival Strenes, que arranca el 24 de març. Els promotors del Festival i el Girona FC han arribat a un acord per que els socis del club gaudeixin de descomptes en la compra d’entrades. L’acord de col·laboració servirà per promocionar la cultura i l’esport de forma conjunta. La primera de les accions tindrà lloc el divendres 9 de març coincidint amb el Girona-Deportivo de la Coruña en que La Pegatina actuarà a Montilivi. Sara Terraza ho farà la Jornada 30 (Girona-Levante). El grup sorpresa que protagonitzarà el concert inaugural del terra de la Rambla actuarà a Montilivi la jornada 32, amb la visita del Betis a l’estadi. La jornada 34, el Girona rep l’Espanyol i a Montilivi hi actuaran els Gertrudis.

Els socis del Girona FC gaudiran d’un descompte en la compra d’entrades per al Festival i els assistents a Strenes podran fer-se fotos amb un photocall gegant de la plantilla del Girona que s’instal·larà al vestíbul de l’entrada dels concerts. El Festival Strenes començarà el 24 de març a les 18:00h. amb el tradicional concert al terrat de la Rambla de Girona.

La col·laboració entre el Girona i Strenes s’inicia aquest any amb aquestes accions però es preveu que de cara a properes edicions es pugui ampliar l’acord amb altres iniciatives.

L'acord s'ha presentat avui a la sala de premsa de Montilivi. Anteriorment, el cantant Ramon Mirabet ha visitat els jugadors del Girona a l'entrenament de Riudarenes.

 

Actuacions

Girona-Deportivo         LA PEGATINA

Girona-Levante             SARA TERRAZA

Girona-Betis                  GRUP SORPRESA

Girona-Espanyol           GERTRUDIS