Skip to main content
CA

Pere Pons, traspassat a l’Alavés

L’acord s’ha tancat pel preu de la seva clàusula de rescissió i el Girona s’ha reservat una opció de recompra del futbolista.

Pere Pons marxarà traspassat a l’Alavés. El Girona FC i el club vitorià han arribat a un acord que contempla, a banda del traspàs pel preu de la clàusula de rescissió, una opció preferent de recompra del futbolista de Sant Martí Vell. El migcampista deixa el Girona sent el tercer jugador amb un major nombre de partits disputats amb la samarreta blanc-i-vermella.

Pere Pons va arribar la temporada 2002-2003 a l’equip aleví del Girona FC. Després de recórrer tots els nivells del futbol base de Montilivi es va incorporar al filial. És al setembre de 2012 quan debuta amb el primer equip en un partit de Copa del Rei contra l’Sporting de Gijón. Després d’una cessió a l’Olot va passar a formar part definitivament del primer equip convertint-se en un dels jugadors referència del combinat blanc-i-vermell tant a Segona com a Primera divisió. De fet, Pons va ser un dels artífexs de l’ascens històric a la màxima categoria.

Amb el Girona FC ha disputat 214 partits (133 a Segona; 65 a Primera; 6 de Copa del Rei i 6 de playoff d’ascens).