Skip to main content
CA

Quique Cárcel: "“Amb la perspectiva que dona el temps ens adonarem del que estem vivint"

El Director Esportiu assegura que s'ha de donar el valor que es mereix al fet que l'equip cada any lluiti per "coses grans".

“Amb la perspectiva que dona el temps ens adonarem del que estem vivint. Crec que no hi ha cap equip que porti tants play-off com nosaltres, que estigui lluitant cada any per coses grans. A Espanya hi ha grans clubs i grans ciutats que ara miren al Girona com un equip potent A tot això, des de la humilitat, l’hi hem de donar el valor que es mereix”. Amb aquestes paraules el Director Esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, ha valorat la importància d’aquest nou accés del Club blanc-i-vermell a la promoció d’ascens a Primera Divisió. El màxim responsable tècnic ha afegit que “a principi de temporada ja érem conscients de la dificultat de tornar a repetir aquesta classificació. Però hem fet una segona volta que ha estat excepcional. Hem fet un pas endavant i arribem en un bon moment”.

El rival

El Girona s’enfrontarà a l’Almeria en aquesta semifinal de play-off. Quique Cárcel ha posat en relleu la potència de la formació andalusa: “L’Almería és una de les millors plantilles de la categoria, per no dir la millor. Serà una eliminatòria molt complicada, afegint a més la presència de Rubi com entrenador. Hem de tenir en compte que ens enfrontem a l’equip que ha estat més a prop de l’ascens, exceptuant Espanyol i Mallorca”.

Fortalesa mental

Un dels altres factors a destacar pel Director Esportiu és el de l’actitud de l’equip en aquest últim tram de Lliga: “Arribem en el millor moment. Han demostrat que son forts mentalment ja que han treballat sense marge d’error. Es va fallar el dia del Rayo i semblava que ja era inviable i a partir d’aquí van arribar les set victòries i l’empat. A això li hem de donar molt de valor perquè l’equip ha demostrat que mentalment està molt fort”. A banda de remarcar la tasca dels futbolistes, Cárcel també reclama el protagonisme de Francisco i el seu equip: ”El cos tècnic ha sabut treure el màxim profit possible de la plantilla”.