Skip to main content
CA

Reinier, nou jugador del Girona FC

Girona i Madrid acorden la cessió del mitja punta brasiler.

Girona i Real Madrid acorden la cessió de Reinier Jesus Carvalho. El mitja punta brasiler té una gran qualitat tècnica i velocitat que li permet encarar i sobrepassar als rivals en duels d’u contra u alhora que demostra excel·lent capacitat per la desmarcada la qual cosa facilita les seves accions ofensives. Reinier també és un gran assistent que sap identificar els companys millor situats per enviar-los l’esfèrica i deixar-los en superioritat.

Reiner va néixer a Brasilia fa vint anys. Va començar a jugar a les categories inferiors de Vasco de Gama per passar després a Botafogo i Fluminense. Finalment va fitxar pel Flamengo. El nou jugador del Girona va debutar amb el primer equip de l’històric club de Rio de Janeiro, amb només disset anys, en un partit de la Copa Libertadores. La mateixa copa que poc després va guanyar en una final davant River Plate. Aquella va ser una temporada triomfant ja que també van endur-se el campionat brasiler.

Les seves actuacions al Flamengo varen cridar l’atenció de diversos clubs europeus. Va ser el Real Madrid el qui es va fer amb els serveis d’aquest jove talent incorporant-se a l’equip blanc el gener de 2020, concretament al Castilla, que dirigeix Raúl González. Des del club de Concha Espina van decidir cedir-lo a un equip de les grans lligues per tenir més minuts i continuar amb el seu creixement professional. D’aquesta manera Reinier ha jugat les últimes dues temporades en el Borussia de Dortmund.

Campió olímpic

Reinier ha estat format part de les seleccions brasileres sub-15, sub-17 i sub-23. Amb aquesta última va guanyar l’or a les Olimpíades de Tòquio.