Resultats dels internacionals blanc-i-vermells en l’aturada FIFA

Sis dels vuit cridats per les seleccions van gaudir de minuts en els compromisos amb els seus combinats nacionals

Els futbolistes internacionals del Girona FC ja han disputat tots els seus partits en aquesta aturada FIFA, a excepció del juvenil Juan Arango que iniciarà la participació al Sudamericano Sub-17 el proper dia 31 davant Argentina. Tota la resta va disposar de minuts, menys Dawda Camara que va gaudir de l’experiència amb l’absoluta de Mauritània, però no va poder debutar.

Després de la seva paternitat, Viktor Tsygankov va disputar 29 minuts amb la Selecció d’Ucraïna que va caure derrotada davant d'un dels combinats més potents del món, Anglaterra, a Wembley (2-0).

Santi Bueno va debutar amb el combinat uruguaià i ho va fer de la millor manera possible. El central blanc-i-vermell va jugar els 90 minuts en l’empat davant Japó (1-1) i també en la victòria sobre Corea del Sud (1-2).

La selecció espanyola Sub-21 va gaudir de la presència de dos futbolistes del Girona FC, Arnau Martínez i Rodrigo Riquelme. El lateral va disputar 15 minuts en la victòria davant Suïssa (3-2), i va ser titular disputant els 90 en l’empat d’ahir davant França (0-0). D’altra banda, Riquelme va donar la victòria en anotar un doblet en els només 25 minuts que va jugar contra Suïssa, i va disputar la primera part davant el combinat francès.

Biel Borra va debutar amb la Selecció d’Andorra Sub-21 el passat divendres en l’empat del combinat nacional davant Bielorússia (0-0).

Per últim, Antal Yaakobishvili va disputar tots els minuts de la fase de grups de la Ronda Elit Sub-19 amb Hongria en les derrotes davant Anglaterra (1-0) i Islàndia (2-0), i l’empat davant Turquia (1-1).

Els resultats dels internacionals del Girona amb les seves seleccions són els següents: