Skip to main content
CA

"Tenim grans ingredients per fer un gran any"

Míchel Sánchez, content amb les incorporacions fetes, destaca la solidesa del Mallorca en la previa del partit de demà al migdia

"Stuani va tenir alguna sensació extranya. Haurà d'estar un mes aturat però a nivell de salut ens han tranquil·litzat molt. Stuani és el cor del Girona i el cor del Girona està fort”. "Després de buscar tant tornar a Primera això no l’aturarà".

“Estic molt content amb la plantilla. Que siguem un gran equip depèn de mi. Tinc una plantilla espectacular. He de donar les gràcies a Quique, Jo sempre hi he confiat i m'he sentit recolzat,.i també a Pere i a Ferran. Ara és el nostre moment. Tinc els ingredients perfectes per fer un gran any”.

"El Mallorca basa el seu joc en una solidesa enorme en defensa i després tenen recursos a dalt per poder fer-te mal. Són un equip difícil i molt ben treballat”.

"Hem de fer un partit molt bo amb pilota i sense pilota per poder guanyar. És una bona prova per saber on som. Tots els partits són importants. La nostra lliga és qualsevol partit, també la del Barça i del Madrid. Volem arribar el més ràpid possible a sumar els 53 punts”.