Skip to main content
CA

TORNAR A CREURE. TORNAR A LLUITAR. TORNAR A SOMIAR.

Girona FC - Real Madrid

Un d’aquells partits que tothom té marcat en vermell al calendari. Montilivi rep el Real Madrid aquest diumenge amb el record de la inoblidable victoria de la temporada del debut a Primera.

Amb la gesta de Sant Narcís encara a la memòria, els jugadors i el club es conjuren per a tornar a repetir aquell triomf. Volem "Tornar a Creure. Tornar a Lluitar. Tornar a Somiar" i per tant aquest és el lema que el club ha escollit per a rememorar la victòria i així crear l’ambient màgic que es necessita a Montilivi per aconseguir el repte de batre a l’actual campió d’Europa, un cop més.

Tot l’estadi amb la bandera de l’Orgull Gironí

El món mirarà a Montilivi aquest diumenge i per tant és el millor moment per presumir d’Orgull Gironí. Per això el club fa una crida a l’afició per a què vingui a l’estadi amb la bandera que va entregar a tots els abonats dins del pack de benvinguda de l’abonament, la bandera de l’Orgull Gironí. Així doncs, a la sortida dels jugadors al terreny de joc, volem que aixequeu ben alt les vostres banderes per rebre l’equip.

Per aquells aficionats que encara no tinguin aquesta bandera i que vulguin acompanyar a l'equip amb ella, la podran trobar a la botiga oficial de Montilivi entre setmana o el mateix dia de partit des de les 19:45h.

Montilivi obrirà les portes a les 20:45h perquè tots els seguidors puguin empènyer l’equip des de l’escalfament. La vostra energía contagiarà els jugadors per deixar-se la pell sobre el camp.

“Estic preparat, estem preparats”

En el video de la temporada passada, l’Àlex Granell parlava amb el seu pare i sabia que estava preparar per afrontar el repte de jugar contra el campió d’Europa. Aquesta temporada Granell torna a tancar el vídeo amb la mateixa frase plena d’intencions: “Estic preparat, estem preparats”, perquè el capità, l’equip i l’afició estem llestos per tornar a somiar amb la victoria.

Tant l’afició com el vestuari afronten aquest partit amb unes ganes especials, amb el convenciment de que tots junts podem tornar a fer un bon paper davant un rival d’indiscutible qualitat però per això necessitem que Montilivi torni a vestir les millor gales i empenyi l’equip durant els 90 minuts.

I vosaltres, esteu preparats? Afineu les vostres veus, afició. Diumenge tornarem a viure una altra nit màgica a Montilivi.