Skip to main content
CA

Últims cinc dies per triar l’escut

El termini perquè els socis puguin votar finalitza aquest diumenge 19 de setembre.

Aquest proper diumenge 19 de setembre finalitza el termini perquè els socis decideixin com serà l’escut que representarà al Girona FC a partir de la temporada 2022-2023.

Fins avui han votat més de 3.000 persones que han decidit entre l’Opció A i l’Opció B que el Club els va presentar en base a una consulta anterior que també es va fer entre els socis blanc-i-vermells.

És la primera vegada en la història del Girona FC que el nou escut es dissenya tenint en compte l’opinió dels seus socis els quals, abans no finalitzi el termini, encara són a temps de triar una de les dues propostes.

Com es pot votar?

Es pot fer, a qualsevol hora, via online a escut.gironafc.cat i també a taquilles, oficines o botiga on treballadors del Club els assistiran per votar.

Dos punts de votació aquest dissabte

Aprofitant que aquest dissabte el Girona juga a Montilivi (20:30h.) contra el Valladolid, el Club instal·larà dos punts de votació. Un situat al mateix estadi que restarà obert de les 18:30h. a les 20:30h.  L’altre, també el dissabte, en ple cor de la ciutat, al Pont de Pedra, de les 11h. a les 14h.