NOTICIES

ByDani9 serà el segon gamer oficial de FIFA20 del Girona

El català de 19 anys representarà al club en la eLaLiga, que celebrarà el primer gran esdeveniment el divendres 14 de febrer a Madrid

Tornar

05/02/2020 12:00

Dani 'ByDani9' Vigara, serà el segon jugador de la secció d'eSports del Girona FC. El gamer, de 19 anys, ha estat l'escollit per representar el club en les competicions de FIFA20 juntament amb Angelito98, després del draft online celebrat recentment i en el qual van participar més de 500 persones.

El jove jugador, que va quedar en 36ena posició a la eLaLiga 2019 (competició on van participar més de 13.000 jugadors) ja ha demostrat la seva gran habilitat als comandaments en aquest FIFA20, aconseguint el somiat 30-0 en FUT Champions utilitzant un equip sense cap inversió econòmica. El 2019 en Dani va fer un molt bon paper en tornejos presencials com al Torneig Cinesa FIFA19, on es va proclamar campió per davant de coneguts jugadors professionals de FIFA20.

Amb més de 5.000 seguidors a les xarxes socials i vídeos amb més de 20.000 visualitzacions, el de Sabadell aportarà un plus al projecte d'eSports del Girona FC generant nous continguts de FIFA20 i periódicament farà retransmisions en directe per interactuar amb la comunitat d'eSports del Girona FC.

Podeu seguir al nou jugador d'eSports del Girona al seu Twitter, Youtube i Twitch

La competició oficial comença la setmana que ve

Ja queda menys per al tret de sortida de la millor competició nacional de FIFA20. 

Els dos gamers del Girona FC eSports competiran individualment per ser presents al Kick Off del dia 14 a Madrid i competir per aconseguir sumar els primers PRO Points de la competició. La gran final tindrà lloc el 9 de maig.

En total, són 33 els clubs de LaLiga Santander i Laliga SmartBank els que han confirmat la seva participació en la tercera temporada de eLaLiga Santander, la competició oficial d'EA SPORTS TM FIFA 20 Global Sèries a Espanya.

Podeu consultar tota la informació d'aquesta competició a https://www.elaliga.gg/es/competitions

Agenda primer equip

26 SEP

18:15 Estadio Carlos Tartiere

Partit

Jornada7 Real Oviedo - Girona FC

Veure agenda