NOTICIES

Com serà el play-off del Girona B?

L’equip entrenat per Àxel Vizuete haurà de guanyar tres partits, l’últim, contra un rival estatal

Tornar

02/05/2022 19:51

El Girona B que entrena Àxel Vizuete disputarà aquest diumenge el primer partit del playoff d’ascens a Segona RFEF després d’haver acabar la temporada regular de Tercera en quarta posició. Olot, San Cristóbal i Sant Andreu, juntament amb el Girona B, disputaran el playoff per intentar acompanyar el Manresa que ja ha ascendit com a Campió del grup. Per aconseguir-ho hauran de guanyar tres partits.

El filial gironí disputarà la primera eliminatòria contra el San Cristóbal. El partit es jugarà aquest diumenge a les 18:00h. a Rubí, seu neutral escollida per la FCF. L’altra eliminatòria la jugaran l’Olot, segon classificat, contra el cinquè, el Sant Andreu. En cas que el partit acabi amb empat es disputarà una pròrroga i si aquesta finalitza amb igualtat, en el marcador no es disputarà una tanda de penals i es classificarà l’equip amb millor classificació a la lliga regular.

Si el Girona B supera el San Cristóbal s’haurà d’enfrontar al guanyador de l’altre partit, en una nova eliminatòria amb els mateixos patrons: partit únic, seu neutral i sense tanda de penals.

La tercera i darrera fase per aconseguir l’ascens serà estatal. Els 18 guanyadors del play-off autonòmic entraran en un sorteig per jugar la final per a l’ascens, per tant, pujaran a la Segona RFEF nou equips d’aquesta fase. L’eliminatòria també serà a partit únic, en una seu neutral i tampoc no hi haurà penals en cas d’empat a la pròrroga. Només en el cas que els dos equips que s’enfrontin hagin quedat classificats en la mateixa posició en les seves respectives lligues, es disputaria una tanda de penals en cas d’empat en finalitzar l’enfrontament.