Derrota per la mínima contra el Tenerife

La falta d'efectivitat condemna un Girona que ha dominat tot el partit

El Girona està acostumat a portar la iniciativa, ser protagonista i fer-se amo de la pilota. I així ha estat des de l’inici de partit. Un control que ha suposat que a la primera part es jugués majoritàriament en àrea visitant. Els de Míchel han tingut una doble ocasió als vint minuts de joc. Primer d’Ivan Martín, que ha vist com el seu xut des de dins de l’àrea topava amb un mar de cames molt a prop de la línia de gol. Immediatament després, Baena ha fet impactar la pilota al lateral de la xarxa. El domini del Girona era manifest, amb un Tenerife pendent de no perdre l’ordre defensiu i sortir a la contra. Tot i això, qui s’ha avançat ha estat el conjunt canari. Mario González, amb el cap, s’ha avançat a la sortida de Juan Carlos per fer el 0 a 1. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segon part ha estat un calc de la primera però amb un Girona encara més abocat a l’atac. Fins i tot Míchel ha tret Bernardo per passar a  defensa de quatre i fent entrar Nahuel i Samu Sáiz. Tot els intents han estat infructuosos. Montilivi ha cantat fins i tot gol en una jugada de Stuani però el VAR no l’ha donat per bo. Amb el marcador a favor, el Tenerife ha fet poques aproximacions de perill a la segona meitat, interrompent qualsevol atac i jugada de combinació dels gironins que han optat per penjar pilotes a l’àrea. Al final, derrota per la mínima. Els gironins visiten la setmana vinent el Molinón.