NOTICIES

El Campus d'estiu del Girona FC torna a Blanes!

El Campus d'Estiu del Girona FC suma la seva cinquena seu a la població gironina de Blanes. El Campus se celebrarà a les instal·lacions del CD Blanes del 27 de juny fins al 29 de juliol.

Tornar

19/05/2022 15:05

Blanes tornarà a ser seu del Campus d'Estiu del Girona FC durant els propers 2 estius. El Girona FC i el CD Blanes han fet possible que la població gironina de Blanes es converteixi a la cinquena seu del Campus d'Estiu després de les ja confirmades de Girona, Roses, Premià de Dalt i el Campus femení, també amb seu a Girona.

El Campus d'Estiu 2022 amb seu a Blanes tindrà lloc des del 27 de juny fins al 29 de juliol a la ciutat esportiva de Blanes, llar del CD Blanes. 5 setmanes durant les quals nens i nenes entre 5 i 15 anys viuran una experiència 100% Girona FC. L'acord amb el CD Blanes permetrà que els jugadors i jugadores del seu Futbol Base gaudeixin de 10€ de descompte per participant, així com els jugadors/es del Futbol base o Socis del Girona FC.

Inscripcions ja disponibles:

Les inscripcions per a la seu de Blanes ja estan disponibles amb un número de places limitat. Per a qualsevol dubte o comentari sobre el Campus, podeu enviar un correu a campus@gironafc.cat. Trobareu tota la informació i inscripcions al Campus d'Estiu del Girona FC a la pàgina web del Club: https://www.gironafc.cat/campus