NOTICIES

El Club limitarà la venda d’entrades per complir el 70% de l’aforament permès

Aquesta mesura pretén prioritzar l’accés dels abonats a Montilivi. Per assolir aquest objectiu avui ja no es venen entrades per al partit Girona-Fuenlabrada.

Tornar

03/01/2022 13:01

Les actuals restriccions d’aforament dels estadis al 70% degut a l’increment dels casos de Covid-19 ha fet que el Girona FC limiti la venda d’entrades i invitacions per compromisos per tal de garantir el compliment d’aquesta xifra.

Aquesta situació s’aplicarà en el partit de Copa del Rei que el Girona jugarà a Montilivi contra Osasuna el 6 de gener així com en els partits de Lliga a l’estadi, en aquest últim cas amb l’objectiu de prioritzar l’accés dels abonats al camp.  De fet, avui ja no es venen entrades per al partit Girona-Fuenlabrada.

El punt de vista estadístic

L’assistència a l’estadi aquesta temporada es situa molt lluny del 70% que marca l’actual limitació de tal manera que la mitjana per partit ha estat enguany del 43,7%. També les dades històriques del Club indiquen que per aquestes dates l’assistència mai supera el 70%. Això ho demostra el fet que les dues últimes temporades a Segona Divisió amb aforament complet, en els mesos de gener l’assistència mitjana va ser del 43%.

Totes aquestes accions es poden modificar  depenent dels canvis en les restriccions d’aforament que determini el Govern.

Agenda primer equip

23 GEN

18:15 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada24 Girona FC - CD Lugo

Veure agenda