El Girona empata a Anduva i suma ja 6 partits sense perdre

Els de Pep Lluís Martí s’han avançat amb un gol de Stuani de penal però han vist com el Mirandés empatava també des dels 11 metres

Tres han estat les novetats que ha presentat el Girona avui a Anduva. Samu Saiz , Àlex Gallar i Ramalho, que ha entrat en el lloc del sancionat Alcalá. La primera ha estat igualada, sense masses ocasions per cap dels dos equips. El conjunt d’Iraola, que acabaria amonestat abans del descans, ha estat molt intens i ha tingut ocasions per inaugurar el marcador. El Girona, per la seva part, ha estat imprecís en les passades pensant més en no cometre riscos que en trenar bones jugades. La millor ocasió, un xut de Samu Saiz poc abans del descans que Limones ha enviat a córner. Amb el 0-0 inicial s’ha arribat a la mitja part.

El Girona ha estat superior a la segona part. Els de Pep Lluís Martí han sovintejat la porteria defensada per Limones. Quan el setge estava sent intens una centrada de Samu Saiz ha tocat en la ma d'Odei dins de l’àrea. L’àrbitre no ho ha dubtat i ha assenyalat penal. La pena màxima l’ha transformat Stuani que sumava  així el seu 23è gol aquesta temporada. Restaven 10 minuts per a la conclusió quan una pilota rebotada dins de l’àrea ha impactat en la ma dreta de Granell. L’àrbitre, amb l’ajuda del VAR ha tornat a assenyalar penal. Matheus Aias ha estat l’encarregat de fer el llançament des dels 11 metres i, tot i que Riesgo ha endevinat la trajectòria de la pilota no ha pogut fer res per evitar el gol de l’empat, que seria al final definitiu. Amb aquest resultat el Girona suma ja sis partits sense perdre.