NOTICIES

El Girona estrena la seva App que permetrà als aficionats tenir la millor experiència digital

L'aplicació, que incorpora l'Abonament Digital, permetrà entrar a la botiga en línia, comprar entrades o productes dels bars de l'estadi 

Tornar

21/12/2020 10:00

  El Girona FC llança la seva App Oficial amb l'objectiu que es converteixi en el principal punt d'interacció amb els seus aficionats, socis i abonats. La nova plataforma té com a objectiu la simplificació i digitalització de tots els processos i la creació de la millor experiència digital possible. Es basa en tres pilars fonamentals: la simplicitat en la realització de transaccions, la seva facilitat per generar més proximitat amb els aficionats a través de múltiples esdeveniments i concursos i la facilitat que ofereix als seguidors, socis i abonats per atendre'ls de manera més eficient i amb la millor qualitat de servei.

  Amb l'App oficial els aficionats tindran al seu mòbil la millor manera d'estar connectats amb el Girona FC i alhora podran tenir tot el Club a les seves mans: Les notícies, entrevistes, vídeos, informació dels jugadors i partits, estadístiques, dades, infografies, videografies, els seus carnets de soci i d'abonat digitals, així com un moneder digital són algunes de les funcionalitats per a gaudir de la millor experiència digital Blanc-i-Vermella.

  "El nostre propòsit és oferir la millor experiència digital als nostres socis per apropar-los cada vegada més al Club, a l'equip i als seus jugadors", va assegurar Gustavo González, director de Transformació Digital de Negoci del Girona FC. Ara que la forma de gaudir dels partits ha canviat temporalment, ens complau llançar l'App com una solució integral que permet als aficionats seguir donant suport a l'equip i sentir que segueixen sent part de l'acció des de qualsevol lloc i en qualsevol moment".

  "Tenim un conjunt de seguidors, socis i abonats increïblement apassionats. El nostre objectiu és que tothom pugui gaudir del procés de Transformació Digital que el club ha iniciat des de fa ja un parell d'anys creant l'Àrea de Soci a través del portal GIRONA FC Online (online.gironafc.cat) i que, amb el llançament de l'App Oficial de al Club, completa un conjunt de serveis de valor afegit indispensables perquè els nostres seguidors tinguin una excel·lent experiència de client, no només fent més senzill i ràpid realitzar gestions i transaccions amb el Club, sinó també convidant-los a participar en esdeveniments, jocs , sortejos i fins a poder comprar el menjar en els bars de l'estadi des de l'app sense necessitat de fer cua, tant bon punt tornem a veure els partits a Montilivi ", va assegurar Gustavo González.

  Amb l'optimització i digitalització de més de 83 processos actuals de relació amb els aficionats, socis i abonats, el llançament de l'App es converteix en una fita de rellevància estratègica per al Girona FC en el seu pla de Transformació Digital ja que permetrà connectar-los a tot l'ecosistema de serveis digitals del Club per prestar un millor servei.

  El Girona FC va començar a digitalitzar els processos de renovació d'abonaments fa ja dues temporades i en l'última renovació d'abonaments es va llançar també el canvi de seient totalment en línia. Un procés fàcil i ràpid que han pogut gaudir els socis abonats canviant de seient en només uns minuts i des de la comoditat de casa. S'han realitzat més de 500 canvis de seient a Montilivi sincronitzats en temps real amb els sistemes de LaLiga. Una altra fita molt rellevant en la digitalització del Club.

  "Estem en els primers passos d'aquest viatge de Transformació Digital del Club ja que és un procés de millora contínua i volem fer-ho un procés participatiu i transparent, on al costat dels seguidors del Girona FC construïm una experiència digital de la qual tota la nostra afició se senti molt orgullosa. Aprofitem la tecnologia per servir millor als nostres socis, fer que la seva experiència sigui cada vegada més satisfactòria, agradable i convenient, la qual cosa ens permetrà seguir millorant la relació entre el Girona FC i els seus seguidors”, emfatitza Gustavo González.

  Les solucions tecnològiques innovadores que s'estan desenvolupant al Girona FC augmentaran la proximitat del Club amb els seus aficionats, ja sigui veient a l'equip des de casa o a l'estadi.

  Algunes funcionalitats rellevants de l'App Oficial

   L'App permetrà entre altres coses realitzar les següents accions sense necessitat de sortir d'ella, és a dir, de forma nativa:

  • La millor manera d'estar connectat amb el Girona FC

  Els usuaris de l'App seran els primers a conèixer tota l'actualitat del Club, ja que rebran notificacions en el dispositiu mòbil de les notícies més importants: els nous fitxatges, les alineacions, els gols, i els resultats a l'instant.

  • Les dades i estadístiques més completes de tots els equips blanc-i-vermells

  Gràcies a la tecnologia de Big Data, el Girona FC disposa de la base de dades més completa de tots els jugadors i equips de club incloent totes les categories de futbol base, el Girona B i l'equip Sènior Femení.

  • Abonament Digital: La clau per entrar a Montilivi

  Amb l'App del Girona FC canvia totalment la manera en què es farà servir l'abonament. Des d'ara i un cop les autoritats sanitàries ho permetin, s'accedirà a Montilivi amb l'abonament digital inclòs en l'App. Els socis abonats també podran cedir el seu abonament de manera totalment digital a un amic en pocs segons. Alliberar i recuperar el seu seient ara serà qüestió d'un clic. Més fàcil que mai. Així mateix també podran consultar el seu històric d'assistència als partits de la temporada.

  • Gestionar les preferències de privacitat d'acord a normativa RGPD

  L'App implementa la política de privacitat que s'ha actualitzat des de Maig de 2018. La informació i dades personals són els elements bàsics i necessaris per poder oferir els nostres serveis precisos i personalitzats. Per això apliquem el concepte de privacitat per disseny que consisteix que el seguidor escull les seves preferències de privacitat d'acord a la seva conveniència i interessos i està informat de les mateixes només amb accedir a centre de privacitat de l'App. Així mateix, pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició ia no ser objecte de decisions individualitzades, així com la revocació del consentiment de tractament de les seves dades, d'acord amb la nostra Política de tractament de dades Personals Política de tractament de dades Personals i en concordança amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

  • Comprar tots els productes amb un sol clic sense sortir de l'App

  Amb la nova App els seguidors del Girona FC podran comprar des d'un mateix lloc tots els productes i serveis que ofereix el Club: des de l'equipació oficial a entrades per als partits quan torni la competició als estadis, o entrades per al Tour de Montilivi . A més, podran donar-se d'alta com a soci i pagar el carnet de soci, renovar l'abonament de temporada i, fins i tot, comprar aliments i begudes als bars sense fer cues i sense esperes. Tot això, amb l'avantatge de comptar amb mitjans de pagament cashless integrats en la nostra App, entre d'altres novetats.

  • Gestionar el moneder digital a l'App i adreces d'enviament de productes

  Amb el moneder digital de l'App oficial, ara serà més fàcil que mai adquirir qualsevol producte o servei del Club. Els seguidors podran afegir les seves targetes de mitjans de pagament amb total seguretat per poder escollir el seu mitjà de pagament amb un sol clic quan compren qualsevol servei o producte del Club. Així mateix, podran afegir les seves adreces i posar els seus etiquetes perquè els lliuraments de les seves compres es realitzen de manera convenient d'acord a les seves necessitats.

  • Carnet de Soci Digital per usar-lo en l'ecosistema de partners i aprofitar els descomptes

  La nova App permetrà que els seguidors portin amb al damunt sempre el carnet de soci digital i així poder gaudir dels avantatges i promocions de tots els patrocinadors del Club, a més d’accedir a la compra prioritària d'entrades per a partits a Montilivi amb un descompte de el 10% sobre el preu públic. Dins de l'App els seguidors tindran el seu Carnet de Soci Digital i podran consultar-lo i modificar tota la informació relacionada amb el perfil de Soci: informació relacionada amb el contacte, fotografia del Carnet, consultar l'historial d'assistència en partits a l'estadi i molt més.

   

  Agenda primer equip

  23 GEN

  18:15 Estadio Municipal de Montilivi

  Partit

  Jornada22 Girona FC - RCD Espanyol de Barcelona

  Veure agenda