NOTICIES

El Girona ofereix als seus socis la possibilitat de sentir-se futbolista jugant un partit a Montilivi

Els quaranta-cinc socis afortunats podran vestir-se de curt i saltar a la gespa de Montilivi com els professionals.

Tornar

13/05/2019 15:20

Saltar de la graderia a la gespa és un dels somnis de tots els seguidors i el Girona FC s’ha proposat que els seus socis, que habitualment veuen els partits des dels seus seients, puguin saltar a la gespa i demostrar les seves habilitats amb la pilota als peus.

Per això el club ha organitzat, pel proper dimecres 22 de maig a la tarda, un partit exclusiu per a socis del Girona. Quaranta-cinc afortunats, dividits en tres equips de quinze futbolistes podran calçar-se les botes, veure els seus noms al videomarcador de l’estadi, saltar a la gespa amb les notes de l’himne o explicar les seves valoracions davant les càmeres com ho fan els professionals en els partits de LaLiga.

Tots aquells socis que vulguin participar en el sorteig d’aquesta experiència hauran d’introduir les seves dades fent clic AQUÍ i entraran al sorteig per a viure com un jugador una jornada a Montilivi.

Les condicions per a participar son ser major de 14 anys i estar en condicions de jugar a futbol. Aquest benefici és exclusiu per als guanyadors i no es podrà designar cap altre persona per a participar-hi enlloc del soci designat.