NOTICIES

El Girona FC recupera el servei de bus en dies de partit

El Club n'assumirà el cost, que serà gratuït per als Socis

Tornar

07/07/2022 13:15

El Girona FC recuperarà el servei d’autobús per als dies de partit a Montilivi. El Club n’assumirà les despeses així com l’organització, que anirà a càrrec de la companyia gironina Teisa. Aquesta línia especial permetrà als aficionats arribar a l’estadi de forma còmoda i ràpida, i contribuirà a millorar la mobilitat al voltant de Montilivi. El servei serà gratuït per als Socis. El preu per als No Socis serà d’1,40€.

El servei incorporarà 6 autobusos que cobriran el trajecte amb una freqüència de 10 minuts. El recorregut dels busos s’iniciarà davant dels Jutjats, farà totes les parades habituals de la línia 2 a la carretera de Barcelona i tindrà parada també a l’aparcament dissuasiu de Mas Gri. El trajecte seguirà pel carrer Reggio Emilia fins al pavelló de Palau, on hi haurà un altre aparcament dissuasiu. Posteriorment, pujarà cap a la Creu de Palau i baixarà pel carrer Mas Barril fins a la rotonda de Montilivi.

Els busos d’anada al camp començaran a passar des de 2 hores abans de l’inici dels partits. Els de tornada cap al centre sortiran un cop finalitzi el partit i fins a una hora i mitja després des de la rotonda de Montilivi.

Agenda primer equip

14 AGO

19:30 Camp de Mestalla

Partit

Jornada1 Valencia CF - Girona FC

Veure agenda