El Girona s'avança 0-2 però acaba empatant per dos gols al descompte

Dues jugades aïllades deixen els de Francisco sense la victòria en un partit en que han debutat tres jugadors del filial

El partit ha tingut una primera fase molt competida, amb atacs d’anada i tornada i ocasions per als dos equips. Aday ha tingut en les seves botes el 0-1 després d’una galopada de Sylla  des de l’esquerra. La rematada del de Sentmenat ha sortit alta. Els aragonesos també han tingut la seva oportunitat amb una canonada de Bermejo que s’ha estavellat al pal dret de la porteria de Juan Carlos. Poc abans de la mitja hora de joc, Sylla ha posat el Girona amb avantatge en rematar una centrada creuada d’Aday i aconseguia així el seu quart gol aquesta temporada. Després del gol , el Girona ha aguantat les envestides del conjunt local, amb bons minuts del jove del filial Ramon Terrats, que avui debutava amb el primer equip. Amb el 0-1 favorable, s’ha arribat al descans.

Valery ha entrat per Aday en la segona part. I ha estat l’escalenc l’autor del segon gol en el 54, en avançar-se al seu defensor i enviar a gol una assistència de Sylla que ha marxat per velocitat per la banda dreta. El Girona ha controlat bé el joc defensant amb correcció la porteria de Juan Carlos. En la recta final del partit Francisco ha fet debutar dos nois més del filial, Monjonell i Alejandro Sánchez. Narváez ha retallat distàncies en el 92 i quan el partit semblava ja decidit el mateix Narváez ha fet l'empat. Un gerro d'aigua freda en tota regla.

Els gironins reben dilluns el Las Palmas a Montilivi. El partit es jugarà a les 9 de la nit.