El Girona suma al Sardinero la primera victòria lluny de Montilivi (0-3)

Stuani, als cinc minuts, i Gumbau i Granell a la segona meitat, han estat els golejadors de la nit

El Girona FC ha aconseguit avui al Sardinero la seva primera victòria a domicili, després de golejar el conjunt local per 0 a 3. El partit s’ha posat de cares per als de Juan Carlos Unzué només començar. Una centrada de Borja des de l’esquerre l’ha rematat, de cap, Stuani al minut 5 de la primera part. L’uruguaià, que ja ha anotat set gols aquesta temporada, posava amb avantatge els gironins que han fet uns molt bons 25 minuts de joc.

Després del pas pels vestidors, el conjunt càntabre ha posat una marxa més, en busca de l’empat. Els d’Ivan Ania han pogut aconseguir-ho, amb dos xuts al pal que han acabat sense conseqüències. A falta de 2o minuts per a la conclusió i quan més malament ho passaven els d’Unzué, una centrada de Marc Gual l’ha rematat al fons de la xarxa Gumbau, que estrenava així el seu compte golejador blanc-i-vermell. El gol ha donat tranquil·litat als gironins que han ampliat encara més l’avantatge en el 86, gràcies al gol de Granell, que ha empalmat un fort xut des de fora de l’àrea, imparable per a Luca Zidane.

El triomf situa els gironins sisens, a només dos punts de l'ascens directe que marca l'Almeria. Dissabte vinent, l’Elche visita Montilivi. El partit es jugarà a les 12 del migdia.