NOTICIES

Els socis del Girona tindran gratis l’abonament d’aquesta temporada si l’equip puja a Primera

Els preus d’adult parteixen dels 100€, a Gol, 150€, a Preferent i 430€, a Tribuna

Tornar

31/05/2019 12:10

El Girona FC continuarà premiant la fidelitat i l’assistència a Montilivi. És per això que la temporada vinent regalarà als socis el cost de l’abonament si l’equip assoleix l’ascens a Primera. Per beneficiar-se d’aquesta promoció serà imprescindible fer-se abonat o tramitar la renovació abans del 30 d’agost de 2019 i haver assistit a 19 dels 21 partits de la temporada regular a Segona A. L’import de l’abonament, que inclou tots els partits de LaLiga 123, es descomptarà del preu del carnet d’abonat de Primera Divisió. En cas de no poder assistir a un partit, l’abonament es pot deixar a una altra persona. L’objectiu és que Montilivi presenti sempre una elevada ocupació i un gran ambient.

Els preus dels abonaments per a la propera temporada són molt competitius i parteixen dels 35 euros en cas del carnet infantil a Gol o els 100 euros del d’adult a la mateixa zona. A Preferent, sectoritzada en quatre àrees, el preu comença en 150 euros, i a Tribuna, parteix de 430 euros.

La campanya, que porta per nom “Junts, Tornarem”, té tres períodes importants aquesta temporada.

  • RENOVACIONS – Del 3 al 30 de junyLa renovació de l’abonament es podrà fer online, mitjançant la Nova Àrea del Soci (online.gironafc.cat) o a les taquilles de Montilivi. El període comprès entre el 3 i el 30 de juny s’ha reservat per a les gestions relatives a la domiciliació bancària que, com a novetat, serà l’únic mètode de pagament per renovar l’abonament. En cas de tenir-lo ja domiciliat no s’haurà de fer res per renovar el seient. El rebut es girarà el 5 de juliol i s’enviarà l’abonament de forma gratuïta a casa. Fins el 30 de juny es podrà també fraccionar el pagament per abonar-lo en 3, 6 o 9 terminis.
  • AFECTATS PER L’ADAPTACIÓ DE L’ESTADI - Del 3 al 16 de junyEls abonats de Gol Nord Superior i Gol Sud Superior, afectats per l’adaptació de l’estadi a la nova categoria, hauran de sol·licitar un nou seient en el període comprès entre el 3 i el 16 de juny.
  • PROCEDIMENT PER ESCOLLIR NOU SEIENT- Del 20 al 30 de junyS’ha establert un procés exclusiu per a aquests abonats que contempla també un sistema mitjançant el qual familiars i amics podran seleccionar conjuntament els seus seients. Els abonats  afectats per l’adaptació tindran del 20 al 30 de juny per escollir un nou seient.  Els que tinguin domiciliat l’abonament i no hagin seleccionat el seu nou seient abans del 30 de juny, se’ls hi adjudicarà un de forma aleatòria.
  • CANVIS DE SEIENT - De l’1 al 3 de juliolEls abonats que vulguin canviar de seient ho podran fer, online, a través de l’àrea de soci, o a les taquilles de Montilivi.  Per fer un canvi de seient serà imprescindible haver renovat prèviament l’abonament.

A partir del 10 de juliol s’obre el període per a noves altes.

Per la seva banda, el Director General del Club, Ignasi Mas-Bagà ha  explicat que "tenim molt bones expectatives per aquesta campanya d’abonaments. Hem passat el dol del descens i estem rebent molts missatges positius. L’afició està amb l’equip i el Club ja que aquestes dues temporades a Primera Divisió ens han ajudat a arribar a molta gent i aquestes persones s’han enamorat del Girona”.