Estrena amb victòria

Stuani i Bustos han decidit el partit a la segona part

El Girona ha guanyat avui per 2 a 0 l’Amorebieta en l’estrena de la temporada 2021-22. Stuani i Bustos han estat els autors dels gols d’un partit en que Montilivi ha tornat a tenir públic. En total, 1871 espectadors.

Michel ha presentat una alineació en la que destacava el debut d’Oscar Ureña, que s’estrenava a Segona divisió amb només 18 anys. L’ha substituït en el minut 70 un altre debutant, Dario Sarmiento, també de 18 anys. Arnau, titular, Gabri i Artero, tots del 2003, i Loïc, del 2002, completaven una convocatòria en una mostra de confiança pels joves del futbol base.

Els gironins han pogut avançar-se en el marcador als deu minuts. Una pilota morta dins de l’àrea després d’una falta l’ha rematat Stuani però el seu xut ha sortit fregant el pal dret de la porteria de l’ex del Girona Roberto Santamaria. Els de Michel han continuat portant el pes del partit sense que això es traduís en gol. Al minut 40, ha estat l’Amorebieta qui ha pogut estrenar-se. El capità Mikel Alvaro, ha estavellat la pilota al pal esquerre de la porteria de Juan Carlos desviada per una defensor. Amb el 0-0 inicial s’ha arribat al descans.

La segona part no podia començar de millor manera. Stuani, de cap, obria el marcador en el 49, rematant a gol una centrada des de l’esquerra de Jairo. Nahuel Bustos ha sentenciat el partit en el 85 picant la pilota per damunt del porter.