NOTICIES

Obertes les inscripcions del Campus del Girona FC 2021

Per a nens i nenes de 5 a 15 anys.

Tornar

26/04/2021 17:14

Des del Girona FC, us tornem a oferir un any més, el Campus d’Estiu per gaudir del futbol i de l’estiu al màxim i amb les millors condicions!

Un Campus on seguirem el model de l’any passat, que tant èxit va donar-nos i que ens va permetre seguir gaudint del futbol en una situació tan complicada com la que ens obliga a viure la Covid-19.

La tecnificació continuarà sent la prioritat d’un Campus, on els aspectes tècnics i tàctics seran el més treballat per el desenvolupament del jugador. Degut a la situació que estem vivint, l’activitat principal serà el futbol.

Ben equipats i amb trobades virtuals amb els jugadors del primer equip

Un Campus on viuràs una experiència 100% Girona FC. Realitzarem xerrades virtuals amb els jugadors del primer equip del Girona FC, i cada nen rebrà dues equipacions oficials Puma del Girona FC.

Bonmatí, seu del primer Campus femení del Girona FC

La gran novetat del Campus del Girona FC aquest estiu és la presència de la seu del Camp Municipal de Bonmatí (Bonmatí), on es durà a terme el primer Campus femení del Girona FC. Les altres seus del Campus seran Torres de Palau (Girona), Municipal Mas Oliva (Roses) i el Camp Municipal de Castell d’Aro (Castell d’Aro).

Al Campus del Girona FC hi haurà molt de futbol!! Treball tècnic/tàctic, competicions de futbol 7, entrenaments específics per a porter, correcció tècnica mitjançant vídeo anàlisi, 3x3, FUTTOC i alguna sorpresa més que intentarem realitzar si la situació ens ho permet!

 

Us hi esperem a tots!

 

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ AQUÍ