Un Girona efectiu suma els tres punts contra el Castellón

Dos gols a la primera part han assegurat el triomf gironí tot i el patiment en els minuts finals

La solvència d'un Girona seriós i treballador ha certificat la victòria local amb dos gols a la primera part de Bernardo i Yoel Bárcenas. El Castellón ha sortit millor al camp, amb un punt d'intensitat i mobilitat que ha provocat que el Girona mirés més la seva porteria que la porteria rival. César Díaz ha tingut la més clara pels orelluts en només 5 minuts quan ha fet estirar-se Juan Carlos amb un llançament ajustat al pal que el porter ha rebutjat amb una aturada de mèrit. Als 10 minuts Stuani ha rematat una pilota molt ben tocada per Gumbau des de la cantonada. El Castellón seguia aprofitant el domini territorial per acostar-se a les immediacions de Juan Carlos tot i no trobar rematades clares. Al 28, un altre servei de cantonada del de Campllong ha trobat Bernardo pràcticament sol al punt de penal que ha connectat una rematada potentíssima i ha superat Óscar Whalley per posar el 1-0 al marcador.

Al 40 Franquesa ha recuperat una pilota a la frontal de l'àrea del Girona, l'ha cedit a Gumbau que ha llançat a Sylla en atac. El senegalés ha tronat la pilota a Gumbau que des de la frontal ha picat una pilota en profunditat per trobar la desmarcada de Bárcenas, que ha afusellat amb un llançament creuat.

La segona part ha sigut competida pero sense grans ocasions a cap de les dues porteries. El Girona ha tingut algunes jugades on no ha trobat la darrera passada o la centrada no trobava rematador, pero no patia en excès a la seva àrea fins al minut 85. A només cinc del final una gran combinació del Castellón ha acabat als peus de Rubén Diaz que amb una passada filtada ha deixat sol Señé davant Juan Carlos i el jugador català ha batut la seva sortida.

Els darrers minuts han estat d'una sensació de neguit per les pilotades a l'àrea dels orelluts que, però, no han pogut igualar el partit.