ACADÈMIA El Girona B s'imposa amb èpica

Els homes de Sergi Mora remunten dos gols de desavantatge i acaben guanyat al descompte en un cap de setmana força bo pels equips de l'acadèmia

Girona B 4-3 Grama

Victòria acompanyada d'èpica per confirmar el bon moment i sumar tres punts importants per escapar de la part baixa. Els homes de Sergi Mora encadenen cinc jornades puntuant, la millor ratxa del curs, i avui no han deixat de creure tot i que per moments el matx s'ha posat molt difícil.

La Grama ha obert el marcador al primer minut amb una falta directa de Peris, i l'ha ampliat al vint en un contracop finalitzat pel mateix davanter. Màxima efectivitat dels visitants, que han castigat en excés un Girona B dominador amb pilota i que localitzava el joc a camp contrari. El pas per vestidors ha estat un punt d'inflexió, i només arrencar la segona part el Girona B ja ha avisat amb una rematada de Papa dins l'àrea que ha sortit ajustada al pal. El senegalès ha trobat el gol poc després rematant una centrada lateral al fons de la xarxa, i l'equip ha aprofitat l'embranzida per empatar uns minuts més tard mitjançant Carles, que ha finalitzat a boca de canó una assistència de Dawda.

Quan millor estava el Girona B, els visitants han tornat a trobar el gol en un altre llançament de falta directa de Peris faltant vint minuts pel final. Tot i el cop, els gironins han seguit atacant amb determinació i han trobat el premi. Carles ha desviat a gol una centrada d'Almena per fer l'empat a tres, i ja a l'afegit, Dawda ha rematat amb el cap al cor de l'àrea i ha fet embogir Riudarenes amb el quart i definitiu. Abans, els de Sergi Mora ja havien avisat amb ocasions clares i s'enduen una victòria tan patida com merescuda.

Ràcing Zaragoza 2-2 Juvenil A

El Juvenil A suma un punt i segueix en bona dinàmica. Els nois d'Héctor Simón s'han avançat dos cops al marcador mitjançat Javi Sarasa a la primera part i Juan Arango a la represa, però els locals han reaccionat ràpid en ambdues ocasions igualant el marcador des dels onze metres. Són vuitens amb 31 punts, i la setmana vinent rebran a Vilablareix el Mercantil quan només resten sis partits pel final de la lliga.

Juvenil B 3-1 Fornells

Nova victòria dels nois de Kiku Parcerises, que s'han avançat molt d'hora però no han pogut tancar els tres punts fins a les acaballes. Pol Silvero ha obert el marcador al minut tres, però el Fornells ha empatat ben entrada la represa, i no ha estat fins al tram final que dues dianes de Toni i Christian han permès assegurar el triomf. Segueixen quarts a cinc punts del líder, i la setmana vinent visiten el Vilassar de Dalt.

Les victòries del cap de setmana

El Cadet A torna al camí de la victòria imposant-se amb solvència al camp del Fornells amb gols d'Unai per partida doble, Eric i Alex. També manté el seu gran estat de forma el Cadet B, que n'ha fet prou amb una diana d'Unai per derrotar el Cardedeu. L'Infantil C, per la seva banda, ha superat l'Olot 3-5.

En futbol set, triomf sòlid del S12 davant el Vilablareix per 1-3 i també del S9 contra el mateix rival per 8-1. El S11 ha empatat a cinc però davant el líder, el Fornells.

En clau femenina, s'imposen l'Infantil A i l'Infantil B davant Riudoms (1-6) i Igualada (2-4), respectivament. Tots dos conjunts es mantenen al capdamunt de la classificació, mentre que l'Aleví S12 segueix fent passos endavant i s'imposa al Sant Feliu de Guíxols per 8-4.