ACADÈMIA Remuntada i tres punts més!

El Girona B confirma el bon moment de forma a Ca n'Anglada amb dues dianes de Selvi i Carles Garrido.

San Cristóbal 1-2 Girona B

Nova remuntada per sumar tres punts d'or a Ca n'Anglada. Els homes de Sergi Mora han tornat a demostrar personalitat per aixecar un marcador advers, i encadenen ja sis jornades puntuant i dotze dels darrers divuit punts. Tot i que Otero ha aprofitat una imprecisió dins l'àrea per avançar el seu equip al límit del descans, Selvi i Carles s'han encarregat a la represa de revertir-ho. El primer ha rematat de cap un córner picat per Minsu al segon pal, i poc després l'home gol d'aquest Girona B ha finalitzat un contracop a assistència de Papa. Els gironins s'allunyen de la zona baixa i la setmana vinent reben a Riudarenes el Badalona, actualment en play-off.

Levante Las Planas 1-0 Sènior Femení

El primer equip femení cau al camp del líder destacat de la categoria, que només ha cedit un empat en tota la temporada. Tot i això, les blanc-i-vermelles han aguantat molt bé i han disposat d'opcions per avançar-se durant la primera part. Un córner al tram final ha acabat decantat el matx per les locals, sense que el Girona renunciés a empatar. Bona feina en un camp molt complicat, tot i no poder sumar.

Vilassar de Dalt 1-3 Juvenil B

Els nois de Kiku Parcerises continuen en bona dinàmica i s'enduen la quarta victòria consecutiva abans de l'aturada de Setmana Santa. Els locals s'han avançat a la mitja hora de joc, però ben aviat Oriol Aguilera ha neutralitzat el marcador. Ell mateix ha estat l'autor del segon ben entrada la represa, i Alex Lomares ha tancat el marcador al tram final. L'equip és quart a només tres punts del líder, el Granollers, tot i que amb un partit més.

Les victòries del cap de setmana

Bona victòria del Cadet A, que s'imposa al Nàstic Manresa i es manté en segona posició (4-3). L'Infantil B ha guanyat al Vilassar de Dalt per 2-1, i l'Infantil C ha golejat al Sant Roc per 7-1.

En futbol femení, bon paper també de les infantils, que segueixen en ratxa. L'Infantil A ha superat amb solvència al Sabadell per 7-1, i l'Infantil B ha fet el mateix per desfer-se del Levante Las Planas per 6-3.