Skip to main content
CA

El Benjamí A, sots campió a l’”International Steel Cup”

Els petits blanc-i-vermells realitzen un magnífic torneig a terres poloneses i tornen a Girona amb la medalla de plata i una experiència internacional molt enriquidora.

El Benjamí A del Girona FC va deixar de banda la seva competició regular per viatjar a Polònia a mesurar forces amb equips locals. Un cap de setmana especial que va finalitzar amb els joves gironins retornant a casa amb una meritòria segona posició a l’”International Steel Cup”.

La fase de grups dels blanc-i-vermells va ser immaculada. Els nois d’Eric Cuartero i Oriol Serra van disputar vuit partits en aquest primer tram de torneig, dels quals van aconseguir sumar-hi vuit victòries. Resultats que van permetre el Girona FC accedir a la fase final del campionat benjamí.

El Mosir Minsk va ser el rival a uns quarts de final on els gironins van vèncer de forma contundent el conjunt de Bielorússia (2-0). A la semifinal, el Girona FC va superar el Slack Wroclaw amb encara més contundència (3-0), però a la final el potent conjunt polonès, Lech Poznan, va superar el Benjamí A (1-3).

Un cap de setmana màgic a Polònia, on el primer equip benjamí del Girona FC va passejar l’Orgull Gironí per Europa, i va tornar a terres gironines amb una meritòria medalla de plata. Una gran experiència que els petits blanc-i-vermells recordaran durant molt de temps.

 Resultats Fase de Grups:

Girona FC 7-0 Aserekteam Gorlice

Girona FC 9-0 Football Zakopane

Girona FC 6-0 Lechia Gdansk

Girona FC 3-0 Zagliebe Sosnowiec

Girona FC 6-1 Sandecja Nowy

Girona FC 2-0 Polònia Sroda

Girona FC 4-1 Mluks Dwojka

Girona FC 4-1 Stal Rzeszow

 

Resultats Fase Final:

  • Quarts de final

Girona FC 2-0 Mosir Minsk

  • Semifinal

Girona FC 3-0 Slask Wroclaw

  • Final

Girona FC 1-3 Lech Poznan