El Girona cau al Nuevo Mirandilla davant el Cádiz

Els gols d’Escalante i Guardiola deixen sense puntuar els blanc-i-vermells

El Girona no ha estat capaç de tornar amb punts de la seva visita a Cádiz. Els locals han estat superiors i les dues dianes aconseguides per Escalante i Guardiola al primer temps han sentenciat un partit on els de Míchel no s’han trobat còmodes.

La primera aproximació del partit ha estat gironina. Bernardo ha rematat de cap una centrada d’Aleix Garcia, però Ledesma l’ha refusada amb encert. Al minut 6, Escalante ha aprofitat una centrada d’Ocampo per afusellar Gazzaniga i fer el primer gol del matx. Pocs minuts més tard, Gazzaniga ha evitat el segon amb una gran aturada a xut d’Iza des de la frontal. Passada la mitja hora de joc, Guardiola ha anotat el 2-0 aprofitant una bona assistència de Bongonda.

Al descans, el Girona ha fet un triple canvi per reactivar l’equip, amb el debut de Callens i l’entrada de Riquelme i Joel Roca, però a l’equip li ha costat aproximar-se a la porteria rival. No ha estat fins als darrers vint minuts on el Girona ha pogut retallar distàncies. Iván Martín, Oriol Romeu i Joel Roca han provat fortuna, però cap de les tres rematades ha trobat porteria.

Derrota del Girona al Nuevo Mirandilla que deixa els blanc-i-vermells amb els vint-i-quatre punts amb els que arribaven a la jornada. Divendres vinent, el Girona rep l’Almería a Montilivi en un altre duel clau per la permanència a Primera Divisió.