El Girona FC tanca la seva participació a LaLiga FC Futures

L'Aleví ha caigut eliminat a la fase de grups, però plantant cara a tothom i quedant tercer en un grup on es classificaven els dos primers.

El Girona ha estat present a la XXXI edició de LaLiga FC Futures a Villarreal. L'Aleví de l'entitat ha gaudit d'un cap de setmana de futbol d'alt nivell a l'Estadi de La Cerámica entre els vint planters de Primera Divisió, i tot i no poder superar la fase de grups, ha competit i s'ho ha deixat tot sobre la gespa.

Els petits jugadors blanc-i-vermells han anat creixent durant el torneig i han aconseguit una victòria en l'últim partit. A més, també han empatat davant el campió de la lliga andalusa, el Sevilla, i han tingut el de la madrilenya, l'Atlético de Madrid, contra les cordes durant molts minuts. En total, quatre punts que els situen tercers en un grup de cinc en el qual només dos passaven a quarts de final.

Plantant cara a tothom

L'estrena al torneig divendres al matí no va ser bona. Els gironins van perdre davant el Granada en un partit que se'ls va complicar només arrencar i que no van poder remuntar malgrat aconseguir l'empat (1-2).

Millors sensacions a la tarda tot i no acompanyar els resultats. Davant el líder del grup, el Sevilla, es van avançar molt d'hora i van aguantar l'avantatge fins als minuts finals (1-1), i contra l'Atlético van gaudir d'ocasions per igualar el gol advers inicial, amb un pal inclòs, però els madrilenys van acabar sentenciant a les acaballes (0-2).

En l'últim partit, dissabte al matí, els gironins han pogut celebrar una victòria merescuda per tot el treball fet. El domini i les ocasions han anat a càrrec dels blanc-i-vermells, que han desnivellat l'electrònic amb dues dianes de Khalifa (2-0).

Una experiència enriquidora

A banda d'una gran experiència esportiva compartida amb els millors conjunts estatals de la seva generació, l'equip també ha gaudit d'estones lúdiques per acomiadar la temporada de la millor forma en equip. Els petits gironins, a més, han pogut conèixer l'estadi groguet per dins un cop finalitzada la seva participació al torneig.