El Girona tomba al Real Madrid en una nit màgica a Montilivi

Un pòquer del Taty Castellanos permet els blanc-i-vermells superar el vigent campió d’Europa en una exhibició ofensiva davant l’afició

El Girona ha tombat el Real Madrid en tota una exhibició ofensiva del conjunt de Míchel. Un pòquer de Taty Castellanos ha permès al conjunt gironí arribar als 41 punts en la classificació, a falta de només set jornades pel final de lliga.

La primera meitat ha començat amb dues aproximacions perilloses dels blancs, on Rodrygo i Valverde s’han topat amb la defensa de Juanpe i Gazzaniga, respectivament. I en només tretze minuts, el Taty ha aconseguit un doblet per inaugurar el marcador. Primer, amb un remat de cap a centrada de Miguel, i després amb una pilota a l’espai que Castellanos guanya la partida a Militao i supera Lunin. Poc després, Vinicus ha fet el 2-1 abans del descans.

Però la segona part ha iniciat de manera immillorable. Taty Castellanos ha fet el tercer aprofitant una gran assistència des de la banda dreta de Yan Couto. I passada la hora de joc, el Taty ha arrodonit la millor nit de la seva carrera amb un cop de cap a centrada de Riquelme. Montilivi ha embogit en la que ha estat una victòria històrica del Girona davant el vigent campió d’Europa. Als minuts finals, Lucas Vázquez ha fet el definitiu 4-2.

Triomf històric del conjunt blanc-i-vermell a Montilivi davant el Real Madrid. Amb la victòria, el Girona arriba als 41 punts i dona una passa de gegant de cara a seguir una temporada més a Primera Divisió.