Skip to main content
CA

"El primer objectiu és a tocar i penso que podem anar més enllà"

“La tornada a Vallecas sempre és especial per mi. És el meu barri, la meva família... sempre serà especial”. “Arribar com a líder és un somni. La gent se que està contenta pel meu camí a Girona, també estic content per que podré veure a la família i els amics”.

“El Rayo és un equipàs, porta 8 partits sense perdre. La seva pressió és molt bona. Toca fer un partit amb pilota molt bo. En cas de pèrdua, tenen jugadors en transició molt ràpids. És l’equip que ataca amb menys segons de possessió. Finalitzen les jugades molt ràpidament”.

“Arribem molt bé a l’últim terç de camp. Aquest és el motiu de l’eficàcia que demostra l’equip”. “En atac l’equip és un espectacle. Podem fer gols en transició, amb molts tocs, en u contra u, per fora, per dins. Ara mateix tenim moltes opcions per fer mal al rival”.

“Quants més jugadors siguin seleccionats, millor per nosaltres. Voldrà dir que estem fent les coses molt bé”.

“Sobre el cas de David López ja vaig donar la meva opinió. Penso que és un tema tancat. David López és un jugador amb una carrera espectacular. Espero el millor per ell per que s’ho mereix”. “És un crack”.

“Estic convençut de la mentalitat i personalitat del vestidor. En tots els partits hem fet coses bé però també hem tingut coses a millorar”.

“Hem de pensar partit a partit i anar de dia a dia. Som capaços de guanyar qualsevol rival però si estem al 100 per cent. És merescut que es parli bé de nosaltres. Espero que els jugadors sàpiguen diferenciar l’ambient de fora i el de dins. L’equip entrena molt bé. Estic convençut que aquesta dinàmica no s’aturarà. L’elogi no ens farà mal”.

“Estic convençut que ara soc millor entrenador que quan estava al Rayo. L’afició d’allà és espectacular. Sempre he sentit el seu suport. Ara estic en el club que millor ha fet les coses des del principi del projecte. Porto tres anys molt feliç”.

“És un partit especial per mi i també ho serà per Francisco pel seu passat al Girona. És un equip que porta 5 o 6 porteries a zero... Hem de fer un partidàs. Anem coma líders i volem continuar com a líders després del partit”.

“És molt aviar per saber si perdrem Sávio per al preolímpic”.

“El primer objectiu està molt a prop. Estic convençut que l’aconseguirem aviat. El segon serà arribar als 53 punts i acabar per sobre de la desena posició. Tant de bo puguem complir algun objectiu més”. “Partit a partit. Estic feliç del dia a dia”. “La continuïtat a Primera està molt a prop”.

“Poso en valor a tothom per que és la plantilla que entrena molt bé. Necessitem a tothom. Estan fent tots una temporada espectacular”.