CA

Vuit blanc-i-vermells convocats amb les seves seleccions

Aleix, Dovbyk, Tsygankov, Blind, Yangel, Savinho, Arnau i Pablo Torre han estat cridats en aquesta aturada internacional

La Liga EA Sports s’atura aquest cap de setmana, però vuit jugadors blanc-i-vermells seguiran competint amb els seus combinats nacionals. Aleix Garcia és la gran novetat en aquesta aturada, ja que debuta en una convocatòria oficial amb la selecció absoluta d’Espanya, després d’un gran inici de temporada. Espanya jugarà davant Xipre i Geòrgia, en dos compromisos corresponents a la fase de classificació de l’Eurocopa. 

Fins a tres jugadors més disputaran aquesta fase de classificació. Dovbyk i Tsygankov es veuran les cares amb Itàlia, i Daley Blind s’enfrontarà a Irlanda i Gibraltar, amb Ucraïna i Països Baixos, respectivament.

Yangel Herrera també ha estat cridat per la seva selecció. El migcampista disputarà un doble compromís amb Veneçuela davant Equador i Perú, en dos partits corresponents a la fase de classificació per la propera Copa del Món.

A la selecció espanyola sub-21 tornem a tenir doble presència blanc-i-vermella. Tal i com va succeir a la darrera convocatòria, Arnau Martínez i Pablo Torre han estat convocats per Santi Denia. El combinat espanyol jugarà contra Hongria i Bèlgica, en dos partits classificatoris per l’Euro Sub-21. 

Pel que fal Brasil sub-23, Savinho ha estat cridat per realitzar uns entrenaments amb el combinat brasiler per a preparar el Preolímpic. 

 

El calendari dels internacionals del Girona amb les seves seleccions són els següents:

Aleix Garcia (Espanya)

·      Xipre - Espanya (dijous 16 a les 18.00h)

·      Espanya - Geòrgia (diumenge 19 a les 20.45h)

 

Yangel Herrera (Veneçuela)

·      Veneçuela - Equador (dijous 16 a les 23.00h)

·      Perú - Veneçuela (dimecres 22 a les 3:00h)

 

Artem Dovbyk i Viktor Tsygankov (Ucraïna):

·       Ucraïna – Itàlia (dilluns 20 a les 20.45h)

 

Daley Blind (Països Baixos):

·       Països Baixos – Irlanda (dissabte 18 a les 20:45h)

·       Gibraltar – Països Baixos (dimarts 21 a les 20:45h)

 

Arnau Martínez i Pablo Torre (Espanya Sub-21):

·       Espanya Sub-21- Hongria Sub-21 (divendres 17 a les 21.00h)

·       Bèlgica Sub-21 – Espanya Sub-21 (dimarts 21 a les 20.00h)