Skip to main content
CA

Girona és el millor lloc on puc estar

Míchel Sánchez disposarà de Riquelme i Ivan Martín per al partit de diumenge a Pamplona

Delfí Geli: “ Michel ens ha portat de Segona a Primera divisió i ara tenim un repte que seria magnífic. Li volem agrair la seva implicació a ell i a tot el seu equip”.

Quique Cárcel: “Per mi avui és un dia molt especial. Les nostres expectatives s’han superat. Míchel té unes qualitats humanes espectaculars i el talent ha quedat demostrat. El Club venia tres garrotades molt grans i Míchel ho ha capgirat tot”. “El Girona té la gran sort de poder comptar amb ell les tres properes temporades”.

“Mai he dubtat que renovaria. El dia que Michel no estigui en el punt que estem ara ho hauria notat i per això mai he tingut por. El Girona té els pressupostos que té. Estem en un punt d’unió per com mirem al futur”.

Míchel: “Estem molt contents aquí. Tenim la confiança de tothom. Quique m’ha fet millor. Soc un més del projecte que està en creixement. Sense la confiança de la direcció esportiva seria difícil que aquest projecte tirés endavant.”.

“El Club té el projecte de créixer a Primera divisió. Aquest any hem aconseguit arribar a l’objectiu abans de l’últim partit però la continuïtat és important per al projecte. El cos tècnic, l’staff i l’afició també estem creixent. Això és important. Considero que Girona és el millor lloc on puc estar, per això he renovat”.

“Quique i jo hem parlat molt en el dia a dia i la meva predisposició sempre ha sigut continuar aquí. Aquest projecte és molt bo per nosaltres i estem agraïts”.

“Quan les coses no anaven bé em van demostrar confiança i això és molt important”. “La nostra idea ha estat sempre continuar al Girona”. “Ara el meu objectiu és continuar aquí, però s’ha d’anar poc a poc. Els resultats ho marquen tot com a entrenador. Espero que vagi bé per tots. Confio molt en el cos tècnic, en el club… penso que es poden aconseguir grans coses”.

“El Club té com a repte consolidar l’equip a Primera i arribar sempre el més amunt possible. Ara toca mirar a  llarg termini. La gent també s’ha de sentir representada per la idea de joc. L’afició s’ha de sentir orgullosa de l’equip”.

 “Ara el meu objectiu és continuar aquí, però s’ha d’anar poc a poc. Els resultats ho marquen tot com a entrenador. Espero que vagi bé per tots. Confio molt en el cos tècnic, en el club… penso que es poden aconseguir grans coses”.

“Arribar a Europa és un somni per a tothom. Però no és la pressió de l’any passat a Tenerife ni de lluny. Ser a Primera o a Segona és molt diferent, hi ha una gran diferència de categoria”.

“M’agrada molt jugar aquest tipus de partits amb equips així, que venen a per tu. Nosaltres també hem anat a pel rival i hem jugat molts bons partits. Hem de fer aquest pas endavant. Quan tenim la pilota i anem a fer mal, podem fer-ho i tenir un bon resultat”.