Skip to main content
CA

"Han estat deu anys que no podia haver imaginat"

Quique Cárcel elogia l'estabilitat del Club, diu que està en creixement i es mostra il·lusionat per la construcció de la Ciutat Esportiva

GIRONA FC

“Fa deu anys que vaig arribar aquí i que després de tot aquest temps es continui apostant per mi és molt agradable. Ha estat un camí que no podia haver imaginat mai. El futbol és complicat i tinc la sort d’estar en un club on hi ha molta estabilitat. Vull reconèixer el meu equip de treball (Ivan Hammouch, Juan Carlos Moreno i Santi Pou) i la gent del futbol base”.

“He passat mals moments. Al final els resultats marquen i he rebut crítiques però he sentit molt valorat i recolzat. Això és fonamental”.

“Ha estat un mercat complicat. Taty i Riquelme sabíem que costaria retenir-los i també volíem tenir jugadors en propietat. El cas de l’Oriol és el que més ha estressat, va ser un moment complicat. Yangel ha donat un pas endavant i Aleix també té un bon nivell. Havíem de buscar un perfil similar però vist com està l’equip hem decidit fer una aposta de futur. Pensàvem que Santi Bueno no sortiria però l’oferta ha estat bona, era el moment de fer-ho. Per això hem portat Eric. Callens tenia amb ell poques opcions de jugar i per això vam buscar una sortida”.

“Estem a una de les millors lligues. Hem de ser humils, tenir els peus a terra sense deixar de ser ambiciosos”.

“Que Michel continués era fonamental. Ens podem trobar que algun moment marxi. Trobo però que és fonamental per al creixement del club. Units crec que podem fer grans coses”.

“Si fa 10 anys em diuen el que ha passat no m’ho crec. Soc ambiciós, però molt humil. Tenim gegants a davant. Volem que el Girona sigui un club estable i que vagi endavant amb la ciutat esportiva i millores a l’estadi. No serà fàcil, però podem anar cap a dalt”.

“Sabem que Solis no és Oriol Romeu, però creiem en l’equip i en el seu creixement. És un jugador de futur que amb Míchel anirà millorant”.

“Tinc la sensació que el que vaig dir fa 10 anys és una realitat. És el meu millor moment perquè tinc un grup de treball genial i fitxo per jugar un estil de joc que m’encanta”.

“Stuani és un jugador clau en la història del club. Jo volia que continués i així ha sigut. Té tres anys més de contracte i estic convençut que continuarà però té tot el dret a decidir el seu futur. Com a Girona només tinc paraules d’agraïments cap a ell.”

“El futbol base necessita la Ciutat Esportiva i per això hi estem treballant. Espero que puguem començar el trasllat cap a finals d’any”.

“Es fan fitxatges sense lògica. Oriol Romeu ve aquí i era impossible. Ell aconsegueix venir aquí i cobra molt poc. L’únic que demana és que si fa un bon any i té l’opció de marxar a un gran equip se li permetés. L’estàvem a punt de tancar, el volíem si o si”.

“El límit significa creixement. Hem venut jugadors, el club treballa molt i molt bé a nivell de màrqueting i departament comercial. Penso que hi ha recorregut per millorar, no gastarem més del que no tenim. Estem invertint molt”.

“Volem formar jugadors pel primer equip. El creixement dels jugadors és el que busquem, ja hi ha casos d’èxit com per exemple Dubasin. Creiem que els passos són bons per ells, però no tots hi caben”.