Skip to main content
CA

La Canya no descansa i ja ha fet vuit intervencions aquesta temporada

La nostra estimada Canya no és només la gossa oficial del Girona FC, també és una terapeuta fantàstica ja que està entrenada per interactuar, entre d’altres persones, amb infants amb discapacitat.

En aquest vídeo d’una jornada de treball podem veure la Canya amb les nenes i nens del Centre d’Educació Especial Palau. Aquesta mainada li retornen la tendresa que la Canya els mostra amb tot un seguit d’interaccions sempre sota la supervisió professional del cuidador de la nostra estrella canina.

El Primer Club Pet-Friendly del món

La presència de la Canya és una altra de les accions del Girona emmarcades en la voluntat del club de ser el Primer Club Pet-Friendly del món. De la mà del nostre patrocinador principal Gosbi, el Club realitza tot una sèrie d’accions a favor dels animals.

El Girona FC i Gosbi ha distribuït prop de 7.000 quilos de menjar per a gossos i gats a través de la campanya Animal Respect on Tour. Amb aquesta iniciativa s’han visitat més d’una vintena de protectores animals d’arreu de l’Estat, aprofitant els partits en els que el Girona FC jugava fora de casa, recorrent 27.000 quilòmetres arreu de l’estat.

Una altra iniciativa promoguda conjuntament per Gosbi i en aquest cas, alguns jugadors del Primer Equip masculí, va ser una campanya d’adopció de gossos.

L’any passat més de 400 alumnes d’11 centres escolars van prendre part en el Animal Respect Challenge, que pretenia sensibilitzar la mainada envers el respecte animal.

El Girona FC s’ha fet seu aquest esperit i es va comprometre a inici de la passada campanya a donar 1€ de cada samarreta oficial o samarreta d’entrenament venuda amb el logo de Gosbi, i la temporada passava va fer una donació de 1.384€ per a projectes d’ajuda als animals.