Skip to main content
CA

La gespa híbrida de Montilivi comença a prendre forma

Ha començat la instal·lació de gespa artificial (un 3% del total sobre el 97% restant natural) que finalitzarà dimecres que ve.

Després d’uns dies d’efectuar una sèrie de proves per trobar el moment idoni d’arrrelament, s’ha començat la instal·lació del 3% de gespa artificial de l’estadi. Una vegada finalitzats els treballs, a mitjans de la setmana que ve, Montilivi gaudirà d’una gespa híbrida; 97% natural i 3% artificial. D’aquesta manera el nostre estadi disposarà de la darrera tecnologia en quant a superfície verda. La mateixa gespa híbrida de Montilivi l’equipen estadis com San Mamés, Camp Nou o Bernabéu i també camps de la Premier League i la NFL nord-americana.

Així doncs i una vegada completat el procés d’injectat,  la gespa de Montilivi inclourà vint milions de fibres sintètiques, introduïdes a vint centímetres de profunditat,  entorn les quals s’enroscaran les arrels de l’herba natural i es faran més fortes. D’aquesta manera Montilivi esdevindrà un camp d’alta tecnologia que li permetrà fer front a una resistència de joc que triplica a la de l’herba natural. A més, un camp de gespa híbrida també resisteix molt millor la climatologia adversa.